Personvernerklæring

Personvernerklæring og informasjon om bruk av informasjonskapsler (cookies) på Cybersikkerhet.no.

Informasjonskapsler og analyseverktøy

Når du benytter dette nettstedet, registreres informasjon om hvilke sider du besøker og hvordan du bruker de. I tillegg registreres om du besøkte nettsiden via en datamaskin eller mobil. Dette gjør vi for å kunne forbedre våre tjenester og innholdet på nettsiden.

Google Analytics 4 benyttes for å innhente statistikk over trafikk og bruk av nettstedet, slik at vi kan forbedre nettsidene våre. Les mer om Googles retningslinjer for personvern. I Google Analytics 4 kreves ikke IP-anonymisering ettersom IP-adresser verken lagres eller loggføres.

Bruk og videreformidling av personopplysninger

Cybersikkerhet.no er forpliktet til å behandle personopplysninger fra besøkende på en forsvarlig måte, i samsvar med personvernloven og på lik måte som alle andre virsomheter. Våre nettsider er åpne for alle, gratis å benytte – og det kreves ingen form for registrering for å få tilgang til innholdet. Opplysninger om din bruk av tjenestene kan bli utlevert til andre selskaper til bruk for samme formål som de ble innsamlet for (anonymiserte statistiske formål; her Google Analytics).

På vårt nettsted er det ingen registrering eller identifisering av deg som besøkende med personalia som f.eks. kontaktinformasjon (navn, adresse, telefon eller e-post). Vi vil ikke dele, selge, formidle eller på annen måte utlevere data rundt ditt besøk på Cybersikkerhet.no enn det som fremgår av denne personvernerklæringen, uten først å ha innhentet ditt samtykke.

Sikkerhet

Sikkerheten tas på alvor. All utveksling av personopplysninger sendes kryptert med SSL.

Hvordan deaktivere/slette informasjonskapsler

De fleste nettsider bruker analyseverktøy. Dersom du ønsker å slette informasjonskapsler, gir vi deg her oppskriften: