Nettets Skyggesider - Få innsikt i en ny digital verden

Det meste finnes på Internett og langt mer enn du tror. Nettet brukes av mennesker over hele verden, på godt og vondt. I boka “Nettets skyggesider”, får du et innblikk i en digital verden – som kanskje vil gi deg en tankevekker! Du blir kjent med det barn og unge (og vi alle) eksponeres for i sosiale medier. Har du oversikt over hva dine barn ser?

Nye løsninger ved bruk av teknologi må til for å trygge barn og unge på nett!

Klarer vi å finne gode løsninger gjennom teknologi som filtrerer bort og stopper uønsket innhold, produkter og tjenester på nettet – da unngår vi kanskje også flere reguleringer, som av og til kan begrense «friheten» med internett. Noe de fleste av oss ikke ønsker, men noe MÅ gjøres.

Tema i boka

Vi skal innom områder som sosiale medier, nettsider, fildeling, algoritmer, Bots, økonomisk grådighet, avhengighet, trender, utpressing, fortvilelse, fattigdom, håp og utnyttelse, narkotika, legemidler, pornografi, det offentlige/åpne nettet, det dype nettet, det mørke nettet m.m.

I boka “Nettets skyggesider”, får du et innblikk i en digital verden – som kanskje vil gi deg en tankevekker!

Målgruppe for boka

Alle som ønsker å få innsikt i en verden som kanskje ikke er helt “dagligdags” for de fleste. Det er viktige tema som tas opp, og spesielt foreldre vet nok ikke alltid hva barn og unge eksponeres for gjennom de digitale plattformene. Samtidig er denne type forståelse av hva som finnes “der ute”, viktig for politikere, fagpersoner innen en rekke fagområder m.fl. Skal man ta gode beslutninger og iverksette tiltak for å beskytte, regulere eller hva det måtte være – da må man ha god bakgrunnskunnskap.

Les boka

Lyst til å lære mer? Da bør du lese boka «Nettets skyggesider«.